joi, 10 iunie 2010

n-am cuvinte...

Omenirea nu progeseaza. Dar deloc. Azi Olanda a ales un mic Hitler-Geert Wilders. Pe locul 3 e drept, dar arata cata lume l-a dorit, il admira, ii vor pe musulmani si straini afara din tara. Arata ca Olanda e doar zugraveala, ca oamenii se feresc sa o spuna pe fata. Mai bine sub anonimatul votului. Arata ca mentalitatea colonialista si de apartheid a Olandei a supravietuit bine merci. Arata ca "toleranta" e doar de fatada si de fapt in spatele usilor inchise oamenii se simt superiori celorlalti, cei veniti din "afara". Nu ma afecteaza cu nimic personal, insa mi-e scarba. Mi-e greata de ipocrizie, mi-e greata de atata prostie, de atatia oameni manipulati, de atatia ignoranti, ne-educati, care pun etichete si atat. Nu exista nimic cu care sa se mandreasca si totusi forumurile sunt pline de felicitari pentru ca "asta a ales poporul", adica un mini-Hitler!!
Ce pot spune decat sa le fie de bine, sper sa fie tratati de restul asa cum au fost cei care l-au pupat inmuiati toti de fericire pe Hitler...bleah!!
Sper sa fie "mandri' cand toata presa straina CNN, BBC, Euronews scrie cu ingrijorare, iar ei se "enerveaza" cumplit ca vezi Doamne e comparat acest Vadim al Olandei cu un nazist...ca de unde, in viziunea lor e doar un fel de sfant venit sa-i scape de musulmanii si strainii cotropitori pe care tot ei i-au adus in Nederland cu scopul de a fi servitorii si muncitorii si sclavii lor la muncile de jos pe care manutele lor ariane nu le puteau face.
Pe scurt: dupa fapta si rasplata.
To be continued...

4 comentarii:

  1. mda, din pacate e la fel cu romanii din italia si alti emigranti de peste tot din lume. intai isi deschid granitele laaaaaarg, larg, apoi incep sa tipe. mda...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e...si e foarte trist...in loc sa dam inainte, ce sa mai zic...in Belgia Flamanda tot asa duminica castigara alegerile niste nationalisti turbati care vor sa se separe de Valonia, ce sa spun, ca sunt ei superiori, vorbitori de olandeza si ceva mai bine dotati material.
    A innebunit lumea!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e ceva recent, era mereu nebunaaaa
    Mi se pare groaznic:(
    Si ma intreb, cum a avut voie sa candideze cu asa idei?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah pai a avut voie cum sa nu? sub umbrela protectoare a "ideii de democratie" cand are voie tot omu' sa zica ce si cum...chiar si acum cand tipa poporu pe aici de nervi, de oroare, cica tot nu ai voie sa-i zici "rasist" ca nu e corect politic.

    Nu stiu zau unde o sa ne duca "corectitudinea asta"...Geert Wilders asta a zis printre altele: sa se interzica Coranul, acuma daca tot e sa fie egalitate, ce fac astia interzic si Biblia, ca virgula cica nicio religie nu e buna?

    Ma rog, bine ca nu intra la guvernare, dar astia din spatele lui care l-au votat si sunt asa fanatici imi aduc aminte (si nu numai mie) de adulatorii lu'Hitler, de data asta insa "ura" e indreptata impotriva musulmanilor.

    RăspundețiȘtergere