duminică, 20 martie 2011

zi aurie

Primavara a venit. Se vede ca e vreme frumoasa, nu mai scriu in blog :). Azi am fost la padure, am facut picknick, ok? Adica eu m-am carat cu haleala dupa mine si Freya cu paturici si cateva jucarii...flori prea multe nu erau, caci e inca frig, iar brandusele primele care dau aici, s-au cam dus, dar acusica o sa apara explozia. Weekendul care vine iarasi planuim ceva, depinde de vreme, pe urma pe 2 si 3 aprilie sunt zilele muzeelor, poate revedem ceva :) sau incercam ceva nou, pe 10 aprilie mergem la balet si uite asa, tac-pac se duse si primavara.
Freya a devenit fan citit, pfui, ca nu credeam ca se va intampla :)))). Totusi fiindca ii place biblioteca publica de aici, si-a luat 6 carti de citit. Are birou in camera si sta frumusel acolo cu cartea asezata si citeste la lumina galbena a veiozei, o incantare ce sa mai. Ma tot intreaba cand trebuie sa mergem sa le schimbam, asa ca citeste de zor :)). Cred ca o sa-mi fac si eu abonament macar pentru 2 luni, sa vad daca am timp de citit, am vazut ca au multe chestii interesante si poti inchiria si dvd-uri, eeeeh ;).
Keira vorbeste ca un "om mare" si ne trateaza cand e suparata rau cu un "lasa-ma" romanesc de ne zguduim de ras, cu totii :)).
Ma duc la cititul sub plapuma, am o carte de Gabriel Garcia Marquez "la mala hora" in olandeza, haha, va dati seama de sentiment, noroc ca mi-a devenit asa ca a doua natura ;).