duminică, 11 iulie 2010

:((

Felicitari Spania, si nu in ultimul rand Olanda, ati demonstrat ca sunteti cele mai bune doua echipe din lume si v-ati masurat puterile astaseara, si ce meci...ce meci Domnule! Ne-a tinut cu sufletul la gura. Freya si-a imbracat-o pe Kitty in oranje, si s-a dus la culcare putin trista ca Olanda nu a castigat, a avut voie sa stea cu noi la meci, insa a invatat ce inseamna fair-play-ul.
Bert van Marwijk este un gentleman, cel mai bun antrenor al Olandei, s-a nascut si a crescut in Deventer si a spus la sfarsitul meciului: "a castigat cea mai buna echipa"...noi insa am vazut un meci tensionat, poate olandezii nu au fost cei mai buni, dar s-au luptat ca niste lei, asa cum leul este simbolul lor.
Gefeliciteerd Oranje!

2 comentarii:

  1. pe mine m-au enervat toate loviturile aplicate unul altuia....

    ia zi, vii in RO? cand si cum?

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost macel ce sa ne mai invartim dupa coada, totusi si arbitrul ala a impartit la cartonase de i-a venit rau, nu zic ca nu avea dreptate, dar totusi in viziunea mea:))...si nu le am cu fotbalul, credeam ca e normal sa se mai arunce cu patos dupa minge, sa se mai ciocneasca, si ca in general tipii astia de alearga dupa minge sunt mai rezistenti, mai barbati, nu una-doua tavaleli pe jos si ma refer si la unii si la altii...per total spaniolii au fost mai cuminti, olandezii(cred ca de nervi, emotii, stiu eu) au fost groaznic de agresivi :(( si au meritat cartonase.
    Dar asa din avion:)) am avut impresia ca au fost ambele echipe cam la acelasi nivel...adica Spania la nivelul ei ar fi trebuit deja sa bage vreo 2-3 goluri si nu in prelungiri, dar nah, s-ar putea totusi (nu neg) sa fiu partinitoare:)))).

    Dege iti las offline :)

    RăspundețiȘtergere