marți, 23 noiembrie 2010

decat oripilata mai bine needucata :))

Rad ca nebuna de una singura, asa ca am zis sa impartasesc cu voi aceste rasete :)))). Deci "gunoiul de pe tabloidul Libertatea" s-a imprastiat acu deja in atmosfera mai serioasa internautica. Nu numai ca femeile care alapteaza in public sunt needucate, ntz, ntz, ntz, nuuuuu...ele sunt in acelasi timp tiganci (ma intreb le fac rapid astia de le eticheteaza vreo scanare asa, ca dupa culoarea ochilor si parul de mult nu mai este veridica), hippioate jegoase (hahahahaha eu le-as da niste LSD, cica zic astia pe net ca te face mai fericit, asa de control le-as da sa nu mai fie asa inversunate si nefericite, la tantile anti-hippie sa ne fie clar). Ce erau McCarthy impotriva comunistilor si Lyndon Johnson impotriva hippiotilor, tantile astea (nu pot sa le zic doamne ca sunt needucata :)) tarasc copiii=puradeii dupa mine peste tot, n-am bona, nu le-am dat biberon, etc) le intrec pe cuvant. Atata ura revarsata inutil ca le deranjeaza retina, si stau cu "tzatzele pe afara" Domne, am incheiata citatul. Dupa cum spuneam daca pe barbati ii pot intelege ca au ceva issues, pe femeile (nu pe pustoaice desi aici deriva alta discutie, de cum e privita nasterea, sarcina, etc in Olanda, dar astia sunt asa mai nerusinosi de felul lor :))) cu instinct matern sau deja cu copii nu le mai pot intelege usor. Le pot intelege ca nu au evoluat la stadiul de toleranta necesara eliberarii de anumite tare, asta da...dar se invata Doamnelor, pe cuvant :))!! The end: Breastfeed your babies ladies!! Make love not war!! Semneaza o hippioata.

2 comentarii:

  1. ah, deci de-asta se incinsesera spiritele foc si para? :) mai bine de mine ca nu citesc presa romaneasca. si, sincer, cred ca oricum pareristii astia mitocani nu sunt teribil de reprezentativi social. zic si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina sa stii ca gandidu-ma la rece nu vad nicio jignire in a fi hippiot :)))) sau needucat, sau orice altceva, ma rog tot pachetul daca asta presupune a fi noi "insine". Acum chiar ma amuz gandidu-ma ce furtuna a starnit un simplu bebelus la sanul unei mame, ma rog astia sunt, altii nu avem, ma refer la interlocutori.
    Dar a fost haios ca nu stiu cine s-a grabit sa spuna ca fetele respective erau ba arhitect, ba geolog, ba mai stiu eu...eu nu le-as fi spus nimic, i-as fi lasat sa creada ce vor ei :)) daca doar asta a fost argumentul lor, nah!!

    RăspundețiȘtergere