joi, 10 iunie 2010

n-am cuvinte...

Omenirea nu progeseaza. Dar deloc. Azi Olanda a ales un mic Hitler-Geert Wilders. Pe locul 3 e drept, dar arata cata lume l-a dorit, il admira, ii vor pe musulmani si straini afara din tara. Arata ca Olanda e doar zugraveala, ca oamenii se feresc sa o spuna pe fata. Mai bine sub anonimatul votului. Arata ca mentalitatea colonialista si de apartheid a Olandei a supravietuit bine merci. Arata ca "toleranta" e doar de fatada si de fapt in spatele usilor inchise oamenii se simt superiori celorlalti, cei veniti din "afara". Nu ma afecteaza cu nimic personal, insa mi-e scarba. Mi-e greata de ipocrizie, mi-e greata de atata prostie, de atatia oameni manipulati, de atatia ignoranti, ne-educati, care pun etichete si atat. Nu exista nimic cu care sa se mandreasca si totusi forumurile sunt pline de felicitari pentru ca "asta a ales poporul", adica un mini-Hitler!!
Ce pot spune decat sa le fie de bine, sper sa fie tratati de restul asa cum au fost cei care l-au pupat inmuiati toti de fericire pe Hitler...bleah!!
Sper sa fie "mandri' cand toata presa straina CNN, BBC, Euronews scrie cu ingrijorare, iar ei se "enerveaza" cumplit ca vezi Doamne e comparat acest Vadim al Olandei cu un nazist...ca de unde, in viziunea lor e doar un fel de sfant venit sa-i scape de musulmanii si strainii cotropitori pe care tot ei i-au adus in Nederland cu scopul de a fi servitorii si muncitorii si sclavii lor la muncile de jos pe care manutele lor ariane nu le puteau face.
Pe scurt: dupa fapta si rasplata.
To be continued...