miercuri, 8 iunie 2011

piscoturi, sampanie, cafea, frisca

Evenimente. Lumea e plictisita de stirile depresive de zi cu zi, despre criza. Deschidere de filiala. Geniul meu creator, care sta ascuns intr-o sticluta de parfum s-a gandit ca ii va inveseli daca le va oferi o zi de sarbatoare intr-o zi obisnuita. Secretara firmei imi zambeste fericita, am salvat-o de plictiseala conversatiei fara sare si piper despre piese auto. Cum altfel, caci odata oamenii dand cu nasul de platourile mici si cochete si paharele inalte si subtiri ca niste tuburi, refuza sa se mai intoarca la cotidian. Ce-i aia? :) Inge imi multumeste de idee si ma intreaba curioasa cum de o sampanie costa atat de putin, ii explic ca prosecco nu e totuna cu un vin spumos din regiunea Champagne si nici macar celebrul Moet&Chandon, dar le inlocuieste de minune pe acestea la doar 5 euro si inca e foarte bun. Alaturi de piscoturi si cafele mari in care punem frisca :) fac deliciul audientei. Am fi apelat si la capsuni, dar cum aici e inca un pic paranoia cu EHEC-bacteria ucigasa :)) am zis ca putem si fara :)).