vineri, 22 iunie 2012

Crestem...

Keira a primit bicicleta de copil mare, d-aia cu roti ajutatoare si cosulet in fata. Azi a facut numai piruete prin casa cu mainile impreunate, ciripind vesela nevoie mare: ik ben zoooooooo blij :) sunt ataaaaat de fericita :).

Freya are 3 admiratori: Casper, Mike si Justin. Mike este new entry :). Tocmai ce s-a mutat de curand in cartier. Intr-una din zile ii spune Freyei: stii ca eu sunt indragostit de tine? Freya (cica) a zambit si i-a spus: vai ce ma fac? Si Justin si Casper la fel! Deocamdata imi spune, sper ca si mai tarziu :). De altfel sunt atat de dulci aceste indragostiri. Fata mea e visatoare, ca si mine, adica nu ca viseaza la sau ceva anume, ci cai verzi pe pereti :). Cu toate astea ma uimeste felul lucid si realist in care poate uneori privi lucrurile. Si isi dezvolta acum o trasatura de caracter pe care o ador, pur si simplu o ador. Independenta. Gandeste cu capul ei si nu ii e rusine sa mi-o comunice sau la scoala...unde de altfel sunt invatati sa fie asertivi, minunat.

Eu...hm, eu m-am impacat cu numarul 2, la un moment dat cochetam, visam, brodam un numar 3. Am fost comoda si am acceptat ca asta e formula ideala pentru mine (bine pe de alta parte nu am de unde stii, daca nu am avut curajul sa-l fac, desi e mai bine  zis sa o fac :))...al meu rade si zice ca si numarul 3 tot fetita ar fi fost, e energia roz din casa mai puternica decat orice, cred).

El...le rasfata in continuare, pana la Luna si inapoi, de fapt impopriu zis, le leagana in fiecare zi in bratele puternice ale tatalui si ocrotitorului lor, facandu-le vesnic pe plac, motiv de iritatie (temporara) pentru mama lor :). Regreta in zilele lungi ca a stat prea putin cu ele si se duce sa le inveleasca, doar pentru a mangaia un picior de copil iesind din pijama, slab surogat luat ca un drog in asteptarea diminetilor de weekend, caci da, diminetile de sambata si duminica la noi sunt sacre...familia V coboara din pat si mai bine zis de la etaj de-abia pe la ora 10 spre 11. Pana atunci ne pupam, dragalim, doi adulti cu doi copii cuibariti intre ei, vorbind toti in acelasi timp si incercand sa spunem glume (Freya si Jan) ce am visat (eu si Keira), sa ne aducem aminte de clipele frumoase ale saptamanii si sa planuim expeditia de duminica :). Crestem, dar ramanem inca copii :)!